Streckkodsläsare för butiker

juni 13, 2017 11:32 by Admin

Jag är trött på alla streckkodsläsare som inte håller måttet på ICA-självscanning, det är otroligt enerverande att aldrig lyckas att scanna in mina varor. Självklart är det kanske världens största i-lands problem, men det kommer ändå krävas 5 minuter vid varje handling eftersom att det krånglar. Ni får även ha i åtanke när ni läser detta att jag skriver detta inlägget i stundens hetta. Jag var nämligen på mitt lokala ICA Maxi där jag fick byta min scanner tre gånger för att min Hönekaka vägrade att samarbeta.

Jag föreslår därför att ICA Maxi införskaffar sig nya streckkodsläsare som håller måttet för mina i landsproblem. Passar även på att tacka er mina läsare för att ni förstår min irritation. 


Just nu värderat 3.0 av 67 människor

  • Currently 2,985075/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:35